De Doorbraak #03 | GoCustomized verzendt naar maar liefst 25 landen wereldwijd

Verzenden naar maar liefst 25 landen wereldwijd, voor veel e-commerce ondernemers is het een grote droom. Michiel van de Plassche kreeg het met zijn bedrijf GoCustomized voor elkaar. In 2016, slechts een paar jaar na de oprichting van zijn bedrijft wist hij al winnaar te worden van de CrossBorder Top 30 ranglijst en de daaropvolgende jaren bleef hij dominant aanwezig in de top van crossborder e-commerce bedrijven. In zijn aflevering van De Doorbraak vertelt hij onder andere over zijn succes en de grote investering die hij moest doen om de printproductie en fulfilment in eigen huis te krijgen, waardoor het bedrijf internationaal nog meer kon groeien.

Over De Doorbraak
In De Doorbraak volgen we drie Top 30 bedrijven die excelleren over de grens. Hoe zijn de ondernemers achter deze bedrijven succesvol geworden en wat waren hun belangrijkste learnings op deze weg naar CrossBorder succes?

Ook een CrossBorder Top 30 bedrijf worden?
Meld je dan nu aan voor de volgende editie
https://crossborderevent.nl/top30/

Redactie Dexport
Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor de Duitse markt. We delen onze kennis graag met jou. Advies nodig? Bel 088 339 76 78 www.dexport.nl

Volg ons online!

1,810FansLike
96VolgersVolg
500VolgersVolg
989VolgersVolg
47AbonneesAbonneer

Evenementen

Laatste artikelen