Organisator

Dexport
Website
https://www.dexport.nl

Locatie

Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht Centraal
Categorie

Datum

jan 29 2020 - jan 30 2020

Tijd

Hele dag

Web Winkel Vakdagen

Voor de 14e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020. Na 13 succesvolle edities met dit jaar een recordaantal bezoekers van 12.715, volgt in 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. 

Programma
Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Exposanten
Op de beursvloer vind je ruim 270 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.


Bezoek de Dexport als je de Duitse markt wilt veroveren!

Duitsland behoort met 82.8 miljoen inwoners en 63.2 miljoen* e-commerce omzet in 2018 tot de grootste grootste e-commercemarkten van Europa. De native Duitse marketeers van Dexport helpen je om te profiteren van de groeikansen die Duitsland biedt.

Sinds onze oprichting in 2006 hebben we al veel bedrijven geholpen de Duitse e-commerce markt te veroveren. Als specialist van de Duitse e-commerce markt adviseren we snelgroeiende bedrijven en sterke merken bij het opzetten van een effectieve Duitse webshop- en Amazon strategie en uitvoering.

Onze Dexport marketeers weten als geen ander hoe ze effectieve online marketing campagnes opzetten met als doel een optimale Duitse marketingmix en de hoogste ROI. Onze specialisaties zijn o.a.:

  • SEO & SEA,
  • Amazon marketing,
  • social media,
  • PR & influencers,
  • brand marketing,
  • e-mailmarketing en
  • website optimalisatie & CRO.

Duitse webshop beginnen? We helpen je in de startfase want de Duitse consument koopt het liefst bij een webshop met een echte Duitse uitstraling. Van marktintroductie, vertaling tot resultaatgerichte online marketing in de eerste groeifase. Wij helpen je bij elke stap in de startfase.

Wil je weten wat Dexport voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom op onze stand

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here