Groeikansen in Duitsland: waar moet u op letten?

Home / Duitse webshop opstarten / Groeikansen in Duitsland: waar moet u op letten?

Groeikansen in Duitsland: waar moet u op letten?

Steeds meer Nederlandse webshops zijn actief op de Duitse markt. Toch profiteren nog lang niet alle Nederlandse e-tailers van de groeikansen die deze booming e-commerce markt biedt. Waar moet u op letten?

Om een markt te veroveren die vijf keer groter is dan Nederland is het samenwerken met een gespecialiseerde partij van groot belang. U profiteert van de jarenlange ervaring van een specialist met bedrijven op de Duitse markt. Het is belangrijk om u goed te verdiepen in de verschillende groeifasen die succesvolle bedrijven in Duitsland doorlopen.

Het is belangrijk dat vanaf het begin een team opbouwt dat bestaat uit Duitse marketing specialisten. Uit ervaring weten we dat het belangrijk is om uw integrale online marketingmix op te bouwen. SEO, zoekmachinemarketing, display advertisement, Duitse vergelijkingssites, marktplaatsen (o.a. Amazon en eBay), affiliate marketing, pr en social media (o.a. Facebook-marketing) zijn bij uitstek geschikt om uw bereik te vergroten. De uitdaging is om alle kanalen goed op elkaar af te stemmen zodat ze elkaar versterken.

admin
admin
Dexport is dé Duitse online marketing specialist! Onze Duitse marketingspecialisten ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. U profiteert van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Onze missie? ‘Zo verovert u de Duitse markt!
Aanbevolen posts