In één klik bestellen: Amazon Dash-buttons

Home / Duits bedrijf lokaliseren / In één klik bestellen: Amazon Dash-buttons

In één klik bestellen: Amazon Dash-buttons

Eenvoudiger kan Amazon het voor de Duitse consument bijna niet maken. Met een zogenaamde Amazon Dash Button kan deze met één druk op de knop een bestelling plaatsen. “Was sie brauchen. Wann sie es brauchen” stelt de populaire webshop Amazon. Na het eenmalig instellen van de Dash Button hoeven gebruikers slechts op de knop te drukken om het product te bestellen. De volgende dag landt het product op de deurmat. Amazon introduceert de Dash-button nu ook in Europa, om te beginnen in Duitsland en Groot-Brittannië.

Wat is de Amazon Dash Button?

De Amazon Dash Button is een draadloos apparaat dat via wifi verbonden is met het netwerk van de gebruiker. Het stelt consumenten in staat om hun lievelingsproducten met één druk op de knop bij Amazon te bestellen.

Hoe werkt het? De Dash Button wordt opgezet en beheerd via de Amazon App voor Android- of iOS-smartphones. Elke Dash Button is gekoppeld aan een product naar keuze. Zodra de Button is geinstalleerd plakt de consument de Dash Button ergens in huis. Ziet de consument dat de voorraad van een product laag is, dan is één druk op de knop voldoende op het product bij Amazon te bestellen.

Plakt de shopper bijvoorbeeld een Dash Button van een wasmiddelfabrikant op zijn wasmachine, dan kan met één druk op de knop een nieuwe verpakking wasmiddel besteld worden.

Het apparaat verstuurt via een wifi-signaal een melding naar de smartphone en zorgt dat de order in het winkelmandje van de klant wordt geplaatst. De volgende dag landt het product op de deurmat.

De consument ontvangt een melding voor iedere bestelling, zodat orders kunnen worden gecontroleerd in de Amazon App en zonodig voor verzending geannuleerd kunnen worden. Hiernaast wordt geen nieuwe bestelling geplaatst tot de vorige bestelling is afgeleverd – het maakt niet uit hoe vaak de Dash knop wordt ingedrukt.

Alleen voor Amazon Prime-leden

De Dash Button één-klik bestelknop is alleen beschikbaar voor Amazon Prime-leden. Onder meer Huggies, Gillette en L’Oreal hebben inmiddels een eigen Amazon Dash knop. Volgens Amazon komt er gemiddeld meer dan één bestelling per minuut binnen via een Dash Button. Zal de Duitse consument de Dash Button in de armen sluiten?

Amazon Dash Button

Amazon Dash Button

 

Bewaren

Bewaren

admin
admin
Dexport is dé Duitse online marketing specialist! Onze Duitse marketingspecialisten ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. U profiteert van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Onze missie? ‘Zo verovert u de Duitse markt!
Aanbevolen posts

Laat een bericht achter

Amazon Handmade