PayPal haalt betalen op rekening in!

Home / Duits bedrijf lokaliseren / Betaalmethoden Duitsland / PayPal haalt betalen op rekening in!

PayPal haalt betalen op rekening in!

PayPal verovert de Duitse onlinemarkt. Rond 29% van alle online transacties wordt in Duitsland al met de online betaalservice PayPal betaald, volgens een studie naar betalingsmethoden van ECC Handel.

 

Wat zijn de voordelen van PayPal?

Via PayPal kunnen gebruikers gemakkelijk, snel en veilig online kopen en/of verkopen. Het voordeel van PayPal is dat de persoonlijke gegevens nooit aan de verkoper worden doorgestuurd en het daardoor zeer veilig is voor de gebruiker. Verder worden de rekeninggegevens aan het PayPal-account gekoppeld, waardoor deze gegevens opgeslagen worden en de gebruiker ze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Ook wordt PayPal steeds meer gebruikt voor transacties met de mobiele telefoon (44,1%).

 

Overige betaalmethoden

Betalen op rekening (18%) en afschrijving incasso (14,5%) blijven echter belangrijke betaalmethoden, naast creditcard (12,4%) en vooruitbetaling (7,5%). Een op de vijf online transacties wordt nog steeds middels ‘op rekening’ betaald en een op de acht met de creditcard.

 

En in Oostenrijk?

Ook in Oostenrijk wordt PayPal steeds populairder en is het met 18,3%, na de creditcard (34,5%), de meest favoriete online betaalmethode. In Zwitserland zijn daarentegen de creditcard (47,7%) en betalen op rekening (22%) de favoriete betaalmethoden.

 

Online verkopers die nog geen PayPal aanbieden voor Duitse klanten wordt dus aangeraden dit te overwegen.

Heeft PayPal ook al jouw webshop veroverd of hechten jouw klanten nog meer waarde aan traditionele betaalmethoden?

admin
admin
Dexport is dé Duitse online marketing specialist! Onze Duitse marketingspecialisten ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. U profiteert van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Onze missie? ‘Zo verovert u de Duitse markt!
Aanbevolen posts

Laat een bericht achter