Seminar: E-commerce en verpakkingsrecycling in Duitsland

Home / Duitse webshop opstarten / Seminar: E-commerce en verpakkingsrecycling in Duitsland

Seminar: E-commerce en verpakkingsrecycling in Duitsland

Bij het oprichten van een webshop voor Duitsland dienen ondernemers rekening te houden met bepaalde praktische en juridische aspecten. In het bijzonder op het gebied van verpakkingen gelden er in Duitsland andere regels, waarmee Nederlandse online-winkeliers rekening moeten houden wanneer zij producten over de grens versturen. Deze komen aan bod tijdens het gratis seminar ‘Ecommerce en recycling van verpakkingen in Duitsland’ op donderdag 20 juni 2013 van 14 tot 17 uur bij DHL Global Mail in Utrecht. Ook wordt er tijdens de bijeenkomst, die wordt georganiseerd door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK), ingegaan op strategieën voor de Duitse markt.

“Duitsland is een enorme groeimarkt als het gaat om e-commerce”, zegt Gianna Corbelli van de DNHK. “In 2012 is de omzet van de branche met ruim 27 procent gestegen naar 27,6 miljard euro. De Duitse vereniging van postorderbedrijven (Bundesverband des Deutschen Versandhandels) verwacht dat deze trend zich in 2013 zal voortzetten.”

Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende sprekers, onder wie Paul Alfing van Thuiswinkel.org, Andreas Giese van adviesbureau Dexport en Dieter Arning van het duale systeem Landbell, hun kennis met de aanwezigen delen.

Aanmelding is mogelijk t/m maandag 17 juni 2013 per e-mail aan de DNHK:
Gianna Corbelli, tel. 070 3114 158, e-mail g.corbelli@dnhk.org.

Na aanmelding ontvangen de deelnemers een schriftelijke bevestiging met het programma en een routebeschrijving.

Meer informatie vindt u op:
http://www.dnhk.org/nl/veranstaltungen/evenementenkalender/event/events/seminar-e-commerce-en-verpakkingsrecycling-in-duitsland/

admin
admin
Dexport is dé Duitse online marketing specialist! Onze Duitse marketingspecialisten ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. U profiteert van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Onze missie? ‘Zo verovert u de Duitse markt!
Aanbevolen posts

Laat een bericht achter