Top 100 Duitse online shops 2011

Home / Insights / Branche-informatie / Top 100 Duitse online shops 2011

Top 100 Duitse online shops 2011

Elk jaar maakt iBusiness de Duitse top 100 online shops bekend. De top 10 is niet veranderd: er staan nog steeds dezelfde bedrijven in als in 2010. De posities schommelen wel een beetje. De lijst wordt opgesteld op basis van omzet, gecorrigeerd voor omzet uit buitenlandse activiteiten en offline activiteiten.

Amazon blijft de nummer 1 in Duitsland, gevolgd door Otto (nog steeds positie 2). Neckermann komt in 2011 op positie 3, vorig jaar was het nog positie 5. Daarvoor is de Telekom gedaald van 3 naar 4, ook Conrad daalde van 4 naar 5. Op positie 6 dit jaar Bonprix (vorig jaar nog 8), op positie 7 zonder veranderingen Weltbild. De online muziekwinkel Thomann, bekend als het voorbeeld van een succesvol traditioneel familiebedrijf dat de onlinemarkt veroverde toen er eigenlijk nog geen onlinemarkt was voor muziekinstrumenten, belandt dit jaar op positie 8 in plaats van 6. Notebooksbilliger.de heeft de laatste positie in de top 10 geruild met Baur.

De volledige lijst is hier te vinden.

admin
admin
Dexport is dé Duitse online marketing specialist! Onze Duitse marketingspecialisten ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. U profiteert van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Onze missie? ‘Zo verovert u de Duitse markt!
Aanbevolen posts

Laat een bericht achter